Kapitel

1. Yvon och Fantomen löser mysteriet med den försvunna TVn

Yvon tar hjälp av sin bror Johan som tror att han är Fantomen med att lösa mysteriet med den försvunna TVn.

Inget är vad det verkar vara i Yvons rum.

2. Yvon bygger en superkikare och hittar en vän i rymden

Yvon hör en raket utanför fönstret, är det någon från yttre rymden som försöker ta kontakt? Yvon och katten Missan bygger en superkikare och ser rätt ut i rymden där en rymdpojke vinkar och kommer på besök.

I den här boken får hon hjälp av Missan och håller på att gå vilse i pappas garderob där trollet Asor bor.

3. Yvon och Timo tältar och går vilse i källaren där monstret bor

Yvon och Timo är rastlösa på sommarlovet och tältar utanför det gula trädgårdshuset där Yvon bor. När de måste hem till Timo tar de vägen genom källaren där det läskiga monstret bor.

Inget för mörkrädda! Källaren är läskig även utan monster, läs på egen risk!

4. Yvon & Timo cyklar runt i skogen och träffar både tomtar och troll

Egentligen ska de bara ta en cykeltur i skogen men Yvon lyckas träffa en tomte bland alla löv och trollen som bor under stenen ber Timo om hjälp. Som tur är får de oväntad hjälp och lyckas tillsammans återställa ordningen i skogen.

I den här boken kommer Johan, som nu slutat att bära fantomendräkten, till deras undsättning och han har en stor hjälpreda med sig.

5. Yvon och Timo hittar en gammal prinsessa i skogen

Yvon och Timo ska bygga klart kojan i skogen nu när regnet äntligen övergått i sol men några gyllene fynd leder dem rakt in i armarna på den gamla prinsessan som ser ut som ett spöke. Hon bor i ett slott väl gömt inne i skogen tillsammans med en vresig vaktmästare.

Vem kan man egentligen lita på? Den elaka vaktmästaren eller den snälla, spöklika damen som vill bjuda på saft?

6. Yvon & Timo och morfars gamla flygbord i Landet Upponer

Yvons rum är äntligen redo för ett skrivbord men inte vilket som helst! Morfars gamla skrivbord är fullt av hemliga lådor och kan flyga. Yvon och Timo hamnar i en värld där träden hänger ner från himlen och älvorna inte är så snälla som de låtsas vara.

När morfars gamla skrivbord förvandlas till ett flygbord vet man inte hur det ska sluta! De hittar på egna trollformler för att klara sig ur knipan.

Lämna en kommentar